artikel

ROI Support B.V.

Horeca

Algemene activiteiten:ROI Support zoekt naar de balans tussen ratio en emotie. ROI Support biedt naast advies op maat de mogelijkheid om veranderings- en implementatietrajecten te ondersteunen en te begeleiden. Daarbij kan ook managementinformatie worden verstrekt, waarbij middelen worden aangereikt voor de aansturing en kritische evaluatie van restauratieve activiteiten. Dit wordt de ‘GRIP-methode’ genoemd. Activiteiten op […]

Algemene activiteiten:
ROI Support zoekt naar de balans tussen ratio en emotie. ROI Support biedt naast advies op maat de mogelijkheid om veranderings- en implementatietrajecten te ondersteunen en te begeleiden. Daarbij kan ook managementinformatie worden verstrekt, waarbij middelen worden aangereikt voor de aansturing en kritische evaluatie van restauratieve activiteiten. Dit wordt de ‘GRIP-methode’ genoemd.

Activiteiten op cateringgebied:
Dienstverlening is en blijft mensenwerk. ROI Support ondersteunt organisaties in een (tijdelijke) situatie, waarbij de inspanningen zich richten op het borgstellen van het beoogde resultaat en een constante kwaliteit in de dienstverlening met behulp van de ‘GRIP-methode’.

Actief in de catering sinds:
2001. De mensen van ROI Support zijn al veel langer bezig.