artikel

SVH

Horeca

SVH is een branche-organisatie die zich richt op onderwijs ten behoeve van de gastvrijheidbranche met de horeca als grootste markt. Per 1 januari 2000 vond er een splitsing plaats van het oude SVH Onderwijscentrum in een ‘nieuw’ SVH en het LOB. Vanaf dat moment is SVH een marktconform opererend branche-orgaan dat uitsluitend inkomsten verwerft uit […]

SVH is een branche-organisatie die zich richt op onderwijs ten behoeve van de gastvrijheidbranche met de horeca als grootste markt. Per 1 januari 2000 vond er een splitsing plaats van het oude SVH Onderwijscentrum in een ‘nieuw’ SVH en het LOB. Vanaf dat moment is SVH een marktconform opererend branche-orgaan dat uitsluitend inkomsten verwerft uit het leveren van diensten aan cliënten. De organisatie is nu dus voor 100 procent gericht op private taken.

De SVH levert onderwijsproducten en -diensten aan ondernemers, medewerkers en opleidingsinstituten in de gastvrijheidsector en voert opdrachten uit van sociale partners. De organisatie wordt bestuurd door KHN, FNV Horecabond en CNV Bedrijvenbond.