artikel

Boekenservice horeca

Horeca

Food Het grote ingrediëntenboek Altijdal willen weten hoe je een kreeft bereidt? Of hoeveel soorten rode kool er zijn? Of als je bloemen wilt gebruiken in een gerecht? Of waarmee je taugé kunt combineren? En waar komt venkel eigenlijk vandaan? Er is maar één antwoord mogelijk: Food van de beroemde fotograaf Christian Teubner. € 59,-ISBN […]

Food
Het grote ingrediëntenboek

Altijdal willen weten hoe je een kreeft bereidt?
Of hoeveel soorten rode kool er zijn?
Of als je bloemen wilt gebruiken in een gerecht?
Of waarmee je taugé kunt combineren?
En waar komt venkel eigenlijk vandaan?

Er is maar één antwoord mogelijk:
Food van de beroemde fotograaf Christian Teubner.

€ 59,-
ISBN 90-4430247-7

Meer informatie?

Groenten & Wijn
De verrassende en sublieme kookcombinaties van Frank Fol

Groenten en de originele manier waarop ze kunnen worden klaargemaakt: sterchef Frank Fol presenteert 40 eenvoudige en creatieve gerechten;
Het unieke samenspel tussen wijnstijlen, groenten
en hun bereidingswijze;
Met weergaloze foto’s van culinair topfotograaf
Tony Le Duc;
Met een steekkaart van smaken en stijlen: zo weet u welke wijn u moet schenken bij welke groente.

€ 49,50
ISBN 90-2094845-8

Meer informatie?



Ukunt bovenstaande boeken per e-mail bestellen: marketing.horeca@reedbusiness.nl?

Food
Het grote ingrediëntenboek

Altijdal willen weten hoe je een kreeft bereidt?
Of hoeveel soorten rode kool er zijn?
Of als je bloemen wilt gebruiken in een gerecht?
Of waarmee je taugé kunt combineren?
En waar komt venkel eigenlijk vandaan?

Er is maar één antwoord mogelijk:
Food van de beroemde fotograaf Christian Teubner.

€ 59,-
ISBN 90-4430247-7

Meer informatie?

Groenten & Wijn
De verrassende en sublieme kookcombinaties van Frank Fol

Groenten en de originele manier waarop ze kunnen worden klaargemaakt: sterchef Frank Fol presenteert 40 eenvoudige en creatieve gerechten;
Het unieke samenspel tussen wijnstijlen, groenten
en hun bereidingswijze;
Met weergaloze foto’s van culinair topfotograaf
Tony Le Duc;
Met een steekkaart van smaken en stijlen: zo weet u welke wijn u moet schenken bij welke groente.

€ 49,50
ISBN 90-2094845-8

Meer informatie?



Ukunt bovenstaande boeken per e-mail bestellen: marketing.horeca@reedbusiness.nl?