artikel

Châteaux et Résidences Gastronomiques

Horeca

Wat waren jullie doelstellingen het afgelopen? En zijn ze gerealiseerd?Belangrijkste doelstelling was het intensiveren van het onderlinge contact tussen de leden, zowel op directie- als op middle-management niveau. Hierin is goede vooruitgang geboekt door het organiseren van verschillende workshops, waaraan door diverse medewerkers van onze leden is deelgenomen. De workshops zijn goed beoordeeld en ook […]

Wat waren jullie doelstellingen het afgelopen? En zijn ze gerealiseerd?
Belangrijkste doelstelling was het intensiveren van het onderlinge contact tussen de leden, zowel op directie- als op middle-management niveau. Hierin is goede vooruitgang geboekt door het organiseren van verschillende workshops, waaraan door diverse medewerkers van onze leden is deelgenomen. De workshops zijn goed beoordeeld en ook in 2004 zullen er weer een aantal worden georganiseerd.

Wat waren de pluspunten in 2003?
Aanmelding nieuw lid, start programma Mystery Visits, 100-jarig jubileum van ons lid Jachtslot De Mookerheide.

De minpunten?
Opzegging van het lidmaatschap door twee leden.

Wat zijn de de speerpunten in 2004?
In 2004 zullen we gaan werken aan het vergroten van de naamsbekendheid van onze vereniging in de verschillende relevante marktsegmenten. Daarbij zullen we voor de verschillende doelgroepen telkens andere aandachtspunten hebben. Hierbij focussen we op de unieke punten van onze locaties zoals het culturele erfgoed, de prachtige ligging op landgoederen, het unieke karakter ervan en de exclusiviteit die we kunnen bieden. En dat altijd gecombineerd met een hoogwaardig culinair produkt en gastvrijheid van hoog niveau.

Wat houdt jullie organisatie eigenlijk in?
De bij Châteaux et Résidences Gastronomiques aangesloten bedrijven zijn allen gelegen op de mooiste plekjes van Nederland en België. De prachtige landhuizen en kastelen zijn allemaal in gebruik als restaurant of hotel-restaurant. Het zijn bedrijven die zich onderscheiden door hun unieke ligging, authentieke ambiance en het streven naar het aanbieden van topkwaliteit op het gebied van gastronomie en hotellerie. De leden van Châteaux et Résidences Gastronomiques hebben zich tot doel gesteld om hij het verlenen van uitmuntend gastheerschap zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met het historisch en cultureel erfgoed.