artikel

Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland

Horeca

Wat waren jullie doelstellingen het afgelopen? En zijn ze gerealiseerd?Begin 2003 hebben wij als bestuur een aantal doelstellingen gesteld en gerealiseerd:- Uitbrengen van Europese gids in boekvorm en digitaal.- Organisatie van het Europese Congres in maart.- Verstevigen van eigen organisatie/secretariaat.- Uitbrengen van erotisch/culinaire kalender in december. Wat waren de pluspunten in 2003?Het verkrijgen van twee […]

Wat waren jullie doelstellingen het afgelopen? En zijn ze gerealiseerd?
Begin 2003 hebben wij als bestuur een aantal doelstellingen gesteld en gerealiseerd:
- Uitbrengen van Europese gids in boekvorm en digitaal.
- Organisatie van het Europese Congres in maart.
- Verstevigen van eigen organisatie/secretariaat.
- Uitbrengen van erotisch/culinaire kalender in december.

Wat waren de pluspunten in 2003?
Het verkrijgen van twee michelinsterren (Chapeau! en Apicius).

De minpunten?
De teruglopende economie heeft in een aantal zaken gezorgd voor een moeilijk jaar. Ondanks het grote aantal aanmeldingen van potentiële nieuwe leden komen er waarschijnlijk slechts twee leden bij. De financiële voorwaarden van het lidmaatschap wegen op dit moment te zwaar voor jonge, veelal net gestartte ondernemingen.

Wat zijn de de speerpunten in 2004?
Die worden begin januari besproken.

Wat houdt jullie organisatie eigenlijk in?
Jeunes Restaurateurs d’Europe is een europees samenwerkingsverband waarbij zeven landen zijn aangesloten. Het zijn ambitieuze, jonge restaurateurs die zich door samenwerking nog beter willen en kunnen profileren. De vereniging is de kans voor goed gedreven, jonge ondernemers om door te groeien naar de culinaire top van Nederland.JRE profileert zich daarom ook als jonge, dynamische club waar talent en passie hoog in het vaandel staan.