artikel

Misset Horeca

Horeca

MAANDAG 5 JANUARIHet lekkerste broodje van Nederland, categorie horecaTijdstip: 14.00 – 16.00 uurLocatie: stand 08.136 (Parkhal)Organisatie: Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven Convenience Kookwedstrijden: VEN Convenience TrofeeWat: deelnemers maken in anderhalf uur tien verschillende amusesTijdstip: 11.00 – 16.30 uur, prijsuitreiking 17.00 uurLocatie: 01.400 (Europahal)Organisatie: Stichting Voorlichting Convenience Halve finale Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks en Gastheren/- […]

MAANDAG 5 JANUARI
Het lekkerste broodje van Nederland, categorie horeca
Tijdstip:
14.00 – 16.00 uur
Locatie: stand 08.136 (Parkhal)
Organisatie: Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven

Convenience Kookwedstrijden: VEN Convenience Trofee
Wat:
deelnemers maken in anderhalf uur tien verschillende amuses
Tijdstip: 11.00 – 16.30 uur, prijsuitreiking 17.00 uur
Locatie: 01.400 (Europahal)
Organisatie: Stichting Voorlichting Convenience

Halve finale Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks en Gastheren/- vrouwen en kastelein van de Toekomst
Wat:
leerlingen van middelbare horecaopleidingen voeren strijd voor deelname aan de finale op donderdag.
Tijdstip: 11.00 – 17.00 uur
Locatie: 07.217 a-d (Amstelhal)
Organisatie: SVH

DINSDAG 6 JANUARI
Formule Franchisecongres: Wat is Franchise?
Tijdstip:
10.00 – 12.15 uur
Locatie: zaal R – RAI Congrescentrum
Organisatie: First Formula / Amsterdam RAI


Horecava Hotellunch: Meer gasten, meer rendement
Wat:
discussie over welke instrumenten hoteliers in kunnen zetten om de huidige economische recessie te overwinnen.
Tijdstip: 12.00 – 14.30 uur
Locatie: zalen N en O – RAI Congrescentrum
Kosten: €50 p.p. (KHN leden en Misset Horeca abonnees krijgen korting)
Organisatie: Amsterdam RAI – KHN, Misset Horeca en Lagroup

Presentatie Nederlandse Hotel Classificatie
Wat:
nieuwe classificatiesysteem wordt gepresenteerd aan bedrijfstak
Tijdstip: 15.00 uur
Locatie: zaal N en O – RAI Congrescentrum
Organisatie: bedrijfschap Horeca en Catering


Finale van het lekkerste broodje van Nederland, categorie catering
Tijdstip:
14.00 – 16.00 uur, prijsuitreiking 16.30
Locatie: 08.136 (Parkhal)
Organisatie: St. Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven

Convenience Kookwedstrijden
Wat:
deelnemers maken gerecht van lamsgerecht met bijpassend garnituur
Tijdstip: 11.00 – 16.30 uur, prijsuitreiking 17.00
Locatie:
01.400 (Europahal)
Organisatie: Stichting Voorlichting Convenience

Tweede halve finale Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks en Gastheren/- vrouwen en Kastelein van de toekomst
Tijdstip:
11.00 – 17.00 uur
Locatie: 07.217 a-d (Amstelhal)

WOENSDAG 7 JANUARI
TNO-seminar ‘Alcohol voor jong en oud’
Wat:
aandacht voor de motieven voor drinken en effecten van alcohol
Tijdstip: 10.30 – 12.00 uur
Locatie: zaal A
Organisatie: TNO Nutrition and Food Research


Het lekkerste snackmenu
Wat:
maak in korte tijd het lekkerste snackmenu
Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur, prijsuitreiking 16.30
Locatie: 08.136 (Parkhal)
Organisatie: St. Activiteiten Fastfood en Ijsbedrijven

Convenience Kookwedstrijden
Wat:
stel een brasseriemenu samen op basis van convenienceproducten
Tijdstip: 11.00 – 16.30 uur, prijsuitreiking 17.00
Locatie: 01.400 (Europahal)
Organisatie: Stichting Voorlichting Convenience

Convenience Kookwedstrijden ‘Ontdek een snack’
Wat:
bedenk een innovatieve snack op basis van kalfsvlees
Tijdstip: 11.00 – 12.30 uur, prijsuitreiking 13.00
Locatie: 01.400 (Europahal)
Organisatie: St. Voorlichting Convenience

Prijsuitreiking Leerbedrijf van het Jaar
Tijdstip:
15.00 uur
Locatie: HorecavArena
Organisatie: SVH

DONDERDAG 8 JANUARI
Kookdemonstraties snackmenu’s
Tijdstip:
Hele dag
Locatie: 08.136 (Parkhal)
Organisatie: St. Activiteiten Fastfood en Ijsbedrijven

Barkeeperswedstrijden
Wat:
deelnemers strijden om de beste cocktail
Tijdstip: 11.00 – 15.30 uur, prijsuitreiking 16.00
Locatie: 01.400 (Europahal)
Organisatie: VEN i.s.m. Nederlandse Bartenders Club

Themadag ‘Klaar voor je start’
Wat:
themadag voor leerlingen van horecascholen
Tijdstip: 9.45 -14.00 uur
Locatie: forumzaal- en lounge
Organisatie: SVH

Finale nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks en Gastheren/ -vrouwen en Kastelein van de toekomst.
Wat:
leerlingen van middelbare horecaopleidingen voeren een praktische strijd
Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur, prijsuitreiking 16.30 in HorecavArena
Locatie: 07.217 a-d (Amstelhal)
Organisatie: SVH