artikel

Voedingsmanagement

Horeca

Zelf produceren, assembleren, maaltijdcomponenten inkopen… tal van mogelijkheden om het voedingsbeleid voor uw organisatie vorm te geven. Welk serviceniveau wilt u uw bewoners/patiënten aanbieden en hoe realiseert u dat? Nu door de nieuwe regelgeving veel instellingen verstoken blijven van subsidies voor de nieuw(ver)bouw van de keuken kan de satellietkeuken/compactkeuken uitkomst bieden. Catering Magazine zet tijdens […]

Zelf produceren, assembleren, maaltijdcomponenten inkopen… tal van mogelijkheden om het voedingsbeleid voor uw organisatie vorm te geven. Welk serviceniveau wilt u uw bewoners/patiënten aanbieden en hoe realiseert u dat? Nu door de nieuwe regelgeving veel instellingen verstoken blijven van subsidies voor de nieuw(ver)bouw van de keuken kan de satellietkeuken/compactkeuken uitkomst bieden. Catering Magazine zet tijdens de studiedag ‘Voedingsmanagement’ voor u naast elkaar welke activiteiten, middelen en voorzieningen nodig zijn bij welk scenario. En wat zijn de financiële consequenties? Tevens komen de gevolgen met betrekking tot de aangepaste HACCP aan de orde.

Wat levert deze studiedag u op?
• Trends, ontwikkelingen en ervaringen.
• Opzetten van het juiste voedingsbeleid voor uw situatie.
• Integrale kostprijsberekening.
• Inventarisatie en besluitvorming.
• Hoe komt u met het voedingsbeleid tot een nieuw concept?
• Praktijkgerichte cases.

Tijdens deze dag ontvangt u de volgende brochure van de Voedingscentrum Adviesgroep: nr. 414, Voedingsbeleid in instellingen.

Voor wie
Directies, zorgmanagers en facility managers van instellingen.

Inleiders
Inleiders voor deze studiedag zijn J. Polak van Albron Carewell en ing. J.M.A. Hokkeling FCSI van Hokkeling Advies.

Data/plaats
3 februari 2004 Mercure Hotel Arnhem
15 september 2004 Mercure Hotel Utrecht-Bunnik

Tijden
De studiedag begint om 9.30 uur en eindigt rond 16.30 uur.

Kosten
De deelnamekosten zijn € 575,- per deelnemer, exclusief BTW, maar inclusief studiemateriaal en arrangement. Abonnees van de uitgaven van Reed Business Information ontvangen € 50,- korting.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther van Zwienen, u kunt haar direct bereiken onder doorkiesnummer (0314) 34 94 73.


Zibb.nl/horeca
Opleiding kiezen
Uw gegevens

Organisatie: *
Deelnemer 1: *
Deelnemer 2:
Functie: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
Fax:
E-mail: *
Internetadres:
* verplicht veld

Uw gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale geselecteerde bedrijven. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuurt u een briefje naar Reed Business Information bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.