artikel

Dit is Horeca Journal!

Horeca

De professionele culinaire wereld is erg in beweging en stelt de kok, gastheer, restaurateur en manager meer dan ooit voor vragen, afwegingen en keuzes van maatschappelijke en financiële aard. In dit werkveld wil Horeca Journal vooruit- en meedenken.

Dat doet de redactie mede door samen met een horecabedrijf, zowel in de (sub)top als in de middenklasse, te laten zien hoe je in de praktijk succesvol met deze nieuwe vragen om kunt gaan. Horeca Journal gaat in de praktijk op zoek naar de inspiratie- en leermomenten.

Horeca Journal heeft een eigenzinnige mening en lokt daarmee reacties uit; dat is goed voor de discussie en reflectie. Uiteindelijk zal elke prof aan de gast duidelijk moeten maken wie hij is, waarop zijn manier van werken is gebaseerd en hoe hij de producten kiest waarmee hij kookt. En die hij kan natuurlijk ook altijd een zij zijn.

Horeca Journal wordt niet alleen graag gelezen, maar ook goed bekeken. Het is een vakmagazine met een heel eigen, herkenbaar beeldsignature. Expressieve foto’s lopen naast het woord en kunnen als het ware worden ‘gelezen’ of geïnterpreteerd.

Horeca Journal vervult drie functies:
*Inspireren (de vonk)
*Leren (de praktijk)
*Reflecteren (de bezinning)

Surf hier naar www.horecajournal.nl.