artikel

Foto’s voorbereiding

Horeca

   Het ijs werd in de kleuren oranje, rood, wit en blauw vervaardigd bij de Grobak. Het productieproces bedroeg 6 bollen per werkdag.   Iedere bol kreeg een inhoud van 28 liter en een gewicht van 19,4 kilogram. De diameter van bol was 35 centimeter.   De ijsbollen werden in het vrieshuis van Grobak Haaften […]

   Het ijs werd in de kleuren oranje, rood, wit en blauw vervaardigd bij de Grobak. Het productieproces bedroeg 6 bollen per werkdag.
  Iedere bol kreeg een inhoud van 28 liter en een gewicht van 19,4 kilogram. De diameter van bol was 35 centimeter.
  De ijsbollen werden in het vrieshuis van Grobak Haaften bewaard bij een temperatuur van -25 Celsius.
  Laatste check door de heren van de organisatie.
  De bollen staan klaar voor transport.
  De eerste bollen arriveren bij de ingang van Motel Vianen.
De bollen worden naar binnengereden, de recordpoging kan beginnen.