artikel

Gebraden kalfshaas met een cannelloni gevuld met een ragoutje van kalfstong

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen: kalfsnier kalfstong pastavel kalfshaas paksoy Shang Hai kalfjus Bereidingswijze: Konfijt de kalfsnier ongeveer 45 minuten in ganzenvet met kruiden naar smaak. Pocheer de kalfstong ongeveer 90 minuten in court-bouillon. Snij de kalfsniertjes en de kalfstong fijn, maak er een ragoutje van, en vul hiermee de cannelloni. Gaar de cannelloni in de […]

Ingrediënten voor 4 personen:
kalfsnier
kalfstong
pastavel
kalfshaas
paksoy Shang Hai
kalfjus

Bereidingswijze:
Konfijt de kalfsnier ongeveer 45 minuten in ganzenvet met kruiden naar smaak. Pocheer de kalfstong ongeveer 90 minuten in court-bouillon.

Snij de kalfsniertjes en de kalfstong fijn, maak er een ragoutje van, en vul hiermee de cannelloni. Gaar de cannelloni in de oven.

Braad de kalfshaas en trancheer in mooie plakken. Kook de kalfsjus in naar smaak en breng op smaak met peper en zout.

Blancheer de paksoi-bladen. Leg deze op het bord. Schik de kalfshaas erop, de cannelloni ernaast. Schep nog wat van de ragout erover en schenk wat kalfsjus over het vlees.

Terug naar receptenoverzicht…