artikel

Haring met rodebietengelei en boragebloemetjes

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen: 6 rauwe rode bietjesagar agarpoeder of -vlokken4 haringen24 boragebloemetjes4 eetl crème fraîche Benodigdheden:sapcentrifuge Bereidingswijze: Schil de bietjes, snijd ze in stukjes en centrifugeer het vocht eruit. Kook het vocht wat in en bind het met wat agar agarpoeder- of vlokken. Kook het geheel nog even door. Kijk de haringen na op […]

Ingrediënten voor 4 personen:
6 rauwe rode bietjes
agar agarpoeder of -vlokken
4 haringen
24 boragebloemetjes
4 eetl crème fraîche

Benodigdheden:
sapcentrifuge

Bereidingswijze:
Schil de bietjes, snijd ze in stukjes en centrifugeer het vocht eruit. Kook het vocht wat in en bind het met wat agar agarpoeder- of vlokken. Kook het geheel nog even door.

Kijk de haringen na op achtergebleven graatjes. Verwijder het onderblad van de boragebloemetjes.

Leg de haringen op de borden. Schep aan 1 kant wat bietengelei en aan de andere kant een lepel crème fraîche. Bestrooi het geheel met de boragebloemetjes.

Terug naar receptenoverzicht…