artikel

Chinese fondue

Horeca

    Ingredienten:
  • forelfilet
  • tarbot
  • zalmfilet
  • schol
  • courgette
  • bleekselderij
  • prei
  • bosuitjes
  • champignons
  • sojasaus
  • citroensap
  • olie

    Bereidingswijze:
  • Stukjes vis en eventueel groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. U kunt de bouillon zelf maken, maar ook bouillonblokjes gebruiken.
  • Gebruik schepnetjes om de stukjes vis in te leggen, zodat de vis niet uit elkaar valt.
  • Vrijwel alle stevige vissoorten kunnen voor Chinese fondue gebruikt worden.
  • Paneer en kruid de vis echter niet. Deze toevoegingen lossen op in de bouillon.

    Tips voor fondue in bouillon:

  • Visrolletjes van forelfilet, tarbot, zalmfilet en schol gevuld met courgettereepjes, bleekselderij, prei, bosuitjes, champignons.
  • Visspiesjes: rijg voor iedereen aan een spiesje 2 blokjes vis met daartussen een plakje courgette en een garnaal.
  • Marineer de vis eerst in een paar eetlepels sojasaus, citroensap en olie.

    Bereidingswijze:
  • Stukjes vis en eventueel groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. U kunt de bouillon zelf maken, maar ook bouillonblokjes gebruiken.
  • Gebruik schepnetjes om de stukjes vis in te leggen, zodat de vis niet uit elkaar valt.
  • Vrijwel alle stevige vissoorten kunnen voor Chinese fondue gebruikt worden.
  • Paneer en kruid de vis echter niet. Deze toevoegingen lossen op in de bouillon.

    Tips voor fondue in bouillon:

  • Visrolletjes van forelfilet, tarbot, zalmfilet en schol gevuld met courgettereepjes, bleekselderij, prei, bosuitjes, champignons.
  • Visspiesjes: rijg voor iedereen aan een spiesje 2 blokjes vis met daartussen een plakje courgette en een garnaal.
  • Marineer de vis eerst in een paar eetlepels sojasaus, citroensap en olie.