artikel

Gebraden Bresse eend met gegrilde groenten en laurierjus

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen : 2 grote Bresse eenden 1 aubergine 1 paprika 1 courgette sjalotten polenta peper en zout jus de veau verse laurier honing Bereidingswijze: Bereid de polenta volgens de gebruiksaanwijzing. (Verschilt per soort en merk) Laat de polenta afkoelen en snijd in rondjes. Prik de eenden in met een vork en smeer […]

Ingrediënten voor 4 personen :
2 grote Bresse eenden
1 aubergine
1 paprika
1 courgette
sjalotten
polenta
peper en zout
jus de veau
verse laurier
honing

Bereidingswijze:

Bereid de polenta volgens de gebruiksaanwijzing. (Verschilt per soort en merk) Laat de polenta afkoelen en snijd in rondjes.

Prik de eenden in met een vork en smeer ze in met honing. Braad ze aan in een hete pan en laat ze verder garen in de oven gedurende ca. 20 minuten.

Snijd de groenten in gelijke plakjes en grill ze op de plaat. Grill ook de polenta-rondjes. Gaar de groenten verder in de oven warm op het eind van de bereidingstijd de polenta ook even op in de oven.

Kook de jus de veau in met laurier.

Terug naar receptenoverzicht…