artikel

Gegrilleerde tarbot met mosterdmayonaise

Horeca

    Ingredienten:
  • 4 stukken tarbotfilet (ca. 150 g elk)
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel slaolie
  • mosterd
  • 6 eetlepels Yogonaise
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook

    Bereidingswijze:
  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • Snijd de citroen in partjes.
  • Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog.
  • Meng de olie met 1/2 eetlepel mosterd en bestrijk de visfilets met dit mengsel.
  • Leg de visfilets op het rooster van de grill en laat ze onder de hete grill aan beide kanten bruin en gaar worden (ca. 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets).
  • Meng ondertussen de Yogonaise met 1 eetlepel mosterd en de bieslook.
  • Serveer de vis met partjes citroen en de mosterdmayonaise.
  • Lekker met snijbonen en patat friet.

    Bereidingswijze:
  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • Snijd de citroen in partjes.
  • Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog.
  • Meng de olie met 1/2 eetlepel mosterd en bestrijk de visfilets met dit mengsel.
  • Leg de visfilets op het rooster van de grill en laat ze onder de hete grill aan beide kanten bruin en gaar worden (ca. 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets).
  • Meng ondertussen de Yogonaise met 1 eetlepel mosterd en de bieslook.
  • Serveer de vis met partjes citroen en de mosterdmayonaise.
  • Lekker met snijbonen en patat friet.