artikel

Horeca Jaargids

Horeca

Compact en helder overzicht van toeleveranciers voor de branche. Voor alle beslissers die dagelijks te maken hebben met de horeca in al zijn zakelijke verschijningsvormen. De Horeca Jaargids is een onderdeel van het abonnement op Misset Horeca, Catering Magazine, Snackkoerier of Horeca Journal en krijgt u automatisch 1 x per jaar toegestuurd. Op Zibb.nl/horeca kunt […]

Compact en helder overzicht van toeleveranciers voor de branche. Voor alle beslissers die dagelijks te maken hebben met de horeca in al zijn zakelijke verschijningsvormen. De Horeca Jaargids is een onderdeel van het abonnement op Misset Horeca, Catering Magazine, Snackkoerier of Horeca Journal en krijgt u automatisch 1 x per jaar toegestuurd.

Op Zibb.nl/horeca kunt u eveneens online over leveranciersgegevens beschikken. Ga hier naar de online ‘leveranciersgids’.