artikel

Horecakalender

Horeca

Alle belangrijke data en gebeurtenissen voor de horecabranche in beeld. Met onder andere:relevante beurzen en activiteiten die in ons land worden georganiseerd en tips over wanneer u het beste bepaalde producten kunt kopen, wanneer het haringseizoen weer is geopend en wanneer de asperges weer op hun best zijn. Kortom, zeker de moeite waard om deze […]

Alle belangrijke data en gebeurtenissen voor de horecabranche in beeld.

Met onder andere:
relevante beurzen en activiteiten die in ons land worden georganiseerd en tips over wanneer u het beste bepaalde producten kunt kopen, wanneer het haringseizoen weer is geopend en wanneer de asperges weer op hun best zijn. Kortom, zeker de moeite waard om deze kalender regelmatig online te raadplegen.

Eén keer per jaar ontvangt u de horeca kalender in print bij uw abonnement op Misset Horeca, Catering Magazine, Snackkoerier of Horeca Journal.