artikel

Raad&Daad

Horeca

Zowel in print als ook online heldere adviezen, praktijkcases en informatie over allerlei zaken waar u als ondernemer dagelijks mee te maken heeft. Van regelgeving en fiscale problematiek tot juridische zaken, personeel en organisatie. Een aantal voorbeelden van vraagstukken: PersoneelHoe ontsla ik een stelende werknemer? GastvrijheidHoe hanteer ik agressie? MarketingWerk aan gratis publiciteit?Hoe verbeter ik […]

Zowel in print als ook online heldere adviezen, praktijkcases en informatie over allerlei zaken waar u als ondernemer dagelijks mee te maken heeft. Van regelgeving en fiscale problematiek tot juridische zaken, personeel en organisatie.

Een aantal voorbeelden van vraagstukken:

Personeel
Hoe ontsla ik een stelende werknemer?

Gastvrijheid
Hoe hanteer ik agressie?

Marketing
Werk aan gratis publiciteit?
Hoe verbeter ik mijn imago?

Financieel
Subsidies. Wie maakt mij wegwijs?
Wanneer is een BV interessant?
Valkuilen bij het lenen?

Rendement
Zelfde omzet in minder uren?

Ondernemen
Mijn omzet daalt. Wat nu?

Maar ook vraagstukken op gebied van veiligheid, fiscale zaken, kwaliteitszorg en managementzaken.