artikel

Raad&Daad

Horeca

Raad&Daad is inmiddels een vaste rubriek in de compleet vernieuwde Snackkoerier. Met heldere adviezen, praktijkcases en informatie over allerlei zaken waar u als ondernemer dagelijks mee te maken heeft. Van regelgeving en fiscale problematiek tot juridische zaken, personeel en organisatie. Alle tot nu toe verschenen vraagstukken Raad&Daad zijn 24-uur per dag te raadplegen via zibb.nl/horeca. […]

Raad&Daad is inmiddels een vaste rubriek in de compleet vernieuwde Snackkoerier. Met heldere adviezen, praktijkcases en informatie over allerlei zaken waar u als ondernemer dagelijks mee te maken heeft. Van regelgeving en fiscale problematiek tot juridische zaken, personeel en organisatie.

Alle tot nu toe verschenen vraagstukken Raad&Daad zijn 24-uur per dag te raadplegen via zibb.nl/horeca.

Een aantal voorbeelden vraagstukken:

Personeel
Hoe ontsla ik een stelende werknemer?

Gastvrijheid
Hoe hanteer ik agressie?

Marketing
Werk aan gratis publiciteit?
Hoe verbeter ik mijn imago?

Financieel
Subsidies. Wie maakt mij wegwijs?
Wanneer is een BV interessant?
Valkuilen bij het lenen?

Rendement
Zelfde omzet in minder uren?

Ondernemen
Mijn omzet daalt. Wat nu?

Maar ook vraagstukken op gebied van veiligheid, fiscale zaken, kwaliteitszorg en managementzaken.