artikel

Eigen kookboek Fidessa

Horeca

Veel chefs dromen ervan: een eigen kookboek. Restaurant Fidessa in Eindhoven greep zijn vijfjarig bestaan aan om de boekendroom te verwezenlijken. Sinds kort hebben ze hun eigen publicatie: Fidessa’s keuken.

Eigen kookboek Fidessa

Een klein handzaam boekje vol recepten van kok Geert Willems en zijn souschef Ronald Bossang. Gemaakt tegen kostprijs en in een kleine oplage van 150 exemplaren. ,,Het is een leuke manier om een betaalbaar kookboek uit te brengen. We hebben alles zelf gedaan: foto’s, recepten en teksten’’, vertelt Willems. Uitgever van het boekje is Totemboek, gespecialiseerd in het uitbrengen van kleine oplages: www.totemboek.nl

Een klein handzaam boekje vol recepten van kok Geert Willems en zijn souschef Ronald Bossang. Gemaakt tegen kostprijs en in een kleine oplage van 150 exemplaren. ,,Het is een leuke manier om een betaalbaar kookboek uit te brengen. We hebben alles zelf gedaan: foto’s, recepten en teksten’’, vertelt Willems. Uitgever van het boekje is Totemboek, gespecialiseerd in het uitbrengen van kleine oplages: www.totemboek.nl