artikel

FZ Brancheborrel

Horeca

Circa zes keer per jaar creëert FZ – op steeds wisselende locaties – een ontmoetingsplaats voor de evenementenbranche.Hierdoor is er inmiddels iets unieks ontstaan: een enorm platform vanbranchegenoten die naar de brancheborrels komen om te netwerken en informeel contactmet elkaar te houden. Iedere brancheborrel een korte presentatie van FZ met daarin de nieuwste ontwikkelingen of aankondigingen […]

Circa zes keer per jaar creëert FZ – op steeds wisselende locaties – een ontmoetingsplaats voor de evenementenbranche.Hierdoor is er inmiddels iets unieks ontstaan: een enorm platform vanbranchegenoten die naar de brancheborrels komen om te netwerken en informeel contactmet elkaar te houden. 
Iedere brancheborrel een korte presentatie van FZ met daarin de nieuwste ontwikkelingen of aankondigingen van belangrijke items.Voorwaarde voor het bijwonen van een FZ brancheborrel is dat u een abonnement opFZ heeft.

Voor meer informatie en/of het afsluiten van een abonnement, kunt u contact opnemen metDebby Ambting, telefoon 0314 34 99 03..

Circa zes keer per jaar creëert FZ – op steeds wisselende locaties – een ontmoetingsplaats voor de evenementenbranche.Hierdoor is er inmiddels iets unieks ontstaan: een enorm platform vanbranchegenoten die naar de brancheborrels komen om te netwerken en informeel contactmet elkaar te houden. 
Iedere brancheborrel een korte presentatie van FZ met daarin de nieuwste ontwikkelingen of aankondigingen van belangrijke items.Voorwaarde voor het bijwonen van een FZ brancheborrel is dat u een abonnement opFZ heeft.

Voor meer informatie en/of het afsluiten van een abonnement, kunt u contact opnemen metDebby Ambting, telefoon 0314 34 99 03..