artikel

Menu Meinders-Groep

Horeca

De Meinders-Groep uit Amsterdam serveerde de vak- en publieksjury het volgende viergangen menu. Voorgerecht Een hammetje van eendenborst met tijm, getrancheerd en gestapeld op roquet en bietensla met een paprikadressing. TussengerechtTonijnspies met gemarineerde bosui. Geserveerd op Oosterse wijze. HoofdgerechtOssenhaas op een bedje van aspergetoppen en rozeval aardappelen met een saus vierge. NagerechtRotti met amandelspijs, gebracht […]

De Meinders-Groep uit Amsterdam serveerde de vak- en publieksjury het volgende viergangen menu.

Voorgerecht
Een hammetje van eendenborst met tijm, getrancheerd en gestapeld op roquet en bietensla met een paprikadressing.

Tussengerecht
Tonijnspies met gemarineerde bosui. Geserveerd op Oosterse wijze.

Hoofdgerecht
Ossenhaas op een bedje van aspergetoppen en rozeval aardappelen met een saus vierge.

Nagerecht
Rotti met amandelspijs, gebracht met in dessertwijn gestoofde ananas.

De Meinders-Groep uit Amsterdam serveerde de vak- en publieksjury het volgende viergangen menu.

Voorgerecht
Een hammetje van eendenborst met tijm, getrancheerd en gestapeld op roquet en bietensla met een paprikadressing.

Tussengerecht
Tonijnspies met gemarineerde bosui. Geserveerd op Oosterse wijze.

Hoofdgerecht
Ossenhaas op een bedje van aspergetoppen en rozeval aardappelen met een saus vierge.

Nagerecht
Rotti met amandelspijs, gebracht met in dessertwijn gestoofde ananas.