artikel

SVH Jaardiner 2003

Horeca

Onder aanvoering van SVH Meesterkok Albert Kooy maakte een team van van Meesterkoks de onderstaande gerechten tijdens het SVH Jaardiner 2003.

Tompouce van smeerleverworst, scharrelspek en chips van bloedworst met bospeenjam

Raapsteeltjes met zilveruitjes, rolmops van verse haring en bietenstroop

Gefrituurde doperwten met mayonaise van ertensoep, gerookte paling en gezouten citroen

Rauwkost van meiknolletjes en zeekraal met Zeeuwse kreeft en artisjok

Gebakken Brabantse asperges met morieljes en kippenvleugel

Salade van nieuwe aardappel met truffel, peultjes en hachee van ossenstaart en rookvlees.

Tompouce van smeerleverworst, scharrelspek en chips van bloedworst met bospeenjam

Raapsteeltjes met zilveruitjes, rolmops van verse haring en bietenstroop

Gefrituurde doperwten met mayonaise van ertensoep, gerookte paling en gezouten citroen

Rauwkost van meiknolletjes en zeekraal met Zeeuwse kreeft en artisjok

Gebakken Brabantse asperges met morieljes en kippenvleugel

Salade van nieuwe aardappel met truffel, peultjes en hachee van ossenstaart en rookvlees.