artikel

Melk en suiker

Horeca

Heb je ook wel eens zin om alles eens helemaal anders te doen dan anders, en in elk geval niet gewoon? Neem nou dat eeuwige melkkannetje en suikerpotje bij de koffie. Is daar echt niets anders voor te verzinnen? Maar het mag niet veel kosten.

Natuurlijk kan dat anders. Doe de melk in een borrel- of ander glas en de suiker in een puntzak. Simpel toch?

Glazen zijn er toch te kust en te keur in huis, dus dat kost niets extra. En een handvol puntzakjes daar is ook nog wel aan te komen. Knip de punt van een puntzak, zet die in een borrelglas, en je hebt een prachtig alternatief suikerpotje.

Wil je echt helemaal tegendraads doen, leg dan het lepeltje niet op het schoteltje maar steek het door het oor van het kopje.

Wat ze er ook van mogen vinden, het zal uw gasten zeker opvallen dat u over de presentatie van hun koffie hebt nagedacht en er aandacht aan hebt besteed.

Natuurlijk kan dat anders. Doe de melk in een borrel- of ander glas en de suiker in een puntzak. Simpel toch?

Glazen zijn er toch te kust en te keur in huis, dus dat kost niets extra. En een handvol puntzakjes daar is ook nog wel aan te komen. Knip de punt van een puntzak, zet die in een borrelglas, en je hebt een prachtig alternatief suikerpotje.

Wil je echt helemaal tegendraads doen, leg dan het lepeltje niet op het schoteltje maar steek het door het oor van het kopje.

Wat ze er ook van mogen vinden, het zal uw gasten zeker opvallen dat u over de presentatie van hun koffie hebt nagedacht en er aandacht aan hebt besteed.