artikel

Barbican

Horeca

Ingrediënten: 6/10 Schotse whisky 3/10 passievruchtensap 1/10 whiskylikeur Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake, en serveer vervolgens in cocktailglazen. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 6/10 Schotse whisky 3/10 passievruchtensap 1/10 whiskylikeur Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake, en serveer […]

Ingrediënten:

  • 6/10 Schotse whisky
  • 3/10 passievruchtensap
  • 1/10 whiskylikeur
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake, en serveer vervolgens in cocktailglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten:

  • 6/10 Schotse whisky
  • 3/10 passievruchtensap
  • 1/10 whiskylikeur
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake, en serveer vervolgens in cocktailglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Reageer op dit artikel

    Gerelateerde tags

    Lees voordat u gaat reageren de spelregels