artikel

Barbican

Horeca

Ingrediënten: 6/10 Schotse whisky 3/10 passievruchtensap 1/10 whiskylikeur Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake, en serveer vervolgens in cocktailglazen. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 6/10 Schotse whisky 3/10 passievruchtensap 1/10 whiskylikeur Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake, en serveer […]

Ingrediënten:

  • 6/10 Schotse whisky
  • 3/10 passievruchtensap
  • 1/10 whiskylikeur
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake, en serveer vervolgens in cocktailglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten:

  • 6/10 Schotse whisky
  • 3/10 passievruchtensap
  • 1/10 whiskylikeur
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake, en serveer vervolgens in cocktailglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…