artikel

Bellerive

Horeca

Ingrediënten: 3/10 Schotse whisky 3/10 rode vermout 3/10 droge witte vermout 1/10 cointreau Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer goed door en serveer in gekoelde cocktailglazen. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 3/10 Schotse whisky 3/10 rode vermout 3/10 droge witte vermout 1/10 cointreau Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een mengglas […]

Ingrediënten:

  • 3/10 Schotse whisky
  • 3/10 rode vermout
  • 3/10 droge witte vermout
  • 1/10 cointreau
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer goed door en serveer in gekoelde cocktailglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten:

  • 3/10 Schotse whisky
  • 3/10 rode vermout
  • 3/10 droge witte vermout
  • 1/10 cointreau
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer goed door en serveer in gekoelde cocktailglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…