artikel

Birdie

Horeca

Ingrediënten 4/10 gin 4/10 Parfait Amour 2/10 wijnperziklikeur 1 scheutje angostura Bereiding Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg alle ingrediënten toe. Schud het geheel goed en lang en schenk in tumblerglazen. Doe er wat tonic bij. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten 4/10 gin 4/10 Parfait Amour 2/10 wijnperziklikeur 1 scheutje […]

Ingrediënten

  • 4/10 gin
  • 4/10 Parfait Amour
  • 2/10 wijnperziklikeur
  • 1 scheutje angostura
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg alle ingrediënten toe. Schud het geheel goed en lang en schenk in tumblerglazen. Doe er wat tonic bij.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten

  • 4/10 gin
  • 4/10 Parfait Amour
  • 2/10 wijnperziklikeur
  • 1 scheutje angostura
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg alle ingrediënten toe. Schud het geheel goed en lang en schenk in tumblerglazen. Doe er wat tonic bij.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…