artikel

Kina

Horeca

Ingrediënten 5/10 gin 3/10 Byrrh 2/10 witte vermout Bereiding Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg de gin, de Byrrh en de vermout toe. Schud het mengsel en schenk in cocktailglazen. Decoreer met een schijfje citroen. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten 5/10 gin 3/10 Byrrh 2/10 witte vermout Bereiding Vul een […]

Ingrediënten

  • 5/10 gin
  • 3/10 Byrrh
  • 2/10 witte vermout
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg de gin, de Byrrh en de vermout toe. Schud het mengsel en schenk in cocktailglazen. Decoreer met een schijfje citroen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten

  • 5/10 gin
  • 3/10 Byrrh
  • 2/10 witte vermout
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg de gin, de Byrrh en de vermout toe. Schud het mengsel en schenk in cocktailglazen. Decoreer met een schijfje citroen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…