artikel

Milvea

Horeca

Ingrediënten 6/10 gin 2/10 crème de banane 2/10 witte vermout 1 scheut room Bereiding Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg de gin, de vermout, de crème de banane en de room toe. Schud het geheel goed en schenk in cocktailglazen. Decoreer met een gekonfijte kers. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten […]

Ingrediënten

  • 6/10 gin
  • 2/10 crème de banane
  • 2/10 witte vermout
  • 1 scheut room
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg de gin, de vermout, de crème de banane en de room toe. Schud het geheel goed en schenk in cocktailglazen. Decoreer met een gekonfijte kers.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten

  • 6/10 gin
  • 2/10 crème de banane
  • 2/10 witte vermout
  • 1 scheut room
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg de gin, de vermout, de crème de banane en de room toe. Schud het geheel goed en schenk in cocktailglazen. Decoreer met een gekonfijte kers.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…