artikel

Yellow Cab

Horeca

Ingrediënten 3/10 gin 2/10 perziklikeur 1/10 Safari 2/10 passievruchtensap 2/10 perziksap Bereiding Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg dan alle ingrediënten toe. Schud het geheel goed en schenk in ballonglazen. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten 3/10 gin 2/10 perziklikeur 1/10 Safari 2/10 passievruchtensap 2/10 perziksap Bereiding Vul een shaker voor […]

Ingrediënten

  • 3/10 gin
  • 2/10 perziklikeur
  • 1/10 Safari
  • 2/10 passievruchtensap
  • 2/10 perziksap
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg dan alle ingrediënten toe. Schud het geheel goed en schenk in ballonglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten

  • 3/10 gin
  • 2/10 perziklikeur
  • 1/10 Safari
  • 2/10 passievruchtensap
  • 2/10 perziksap
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg dan alle ingrediënten toe. Schud het geheel goed en schenk in ballonglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…