artikel

Yellow Cab

Horeca

Ingrediënten 3/10 gin 2/10 perziklikeur 1/10 Safari 2/10 passievruchtensap 2/10 perziksap Bereiding Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg dan alle ingrediënten toe. Schud het geheel goed en schenk in ballonglazen. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten 3/10 gin 2/10 perziklikeur 1/10 Safari 2/10 passievruchtensap 2/10 perziksap Bereiding Vul een shaker voor […]

Ingrediënten

  • 3/10 gin
  • 2/10 perziklikeur
  • 1/10 Safari
  • 2/10 passievruchtensap
  • 2/10 perziksap
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg dan alle ingrediënten toe. Schud het geheel goed en schenk in ballonglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten

  • 3/10 gin
  • 2/10 perziklikeur
  • 1/10 Safari
  • 2/10 passievruchtensap
  • 2/10 perziksap
  • Bereiding

    Vul een shaker voor de helft met ijsblokjes. Voeg dan alle ingrediënten toe. Schud het geheel goed en schenk in ballonglazen.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Reageer op dit artikel