artikel

Gezocht: creatieve koks

Horeca

Tapas, wellfood en eten uit één pannetje. Dit zijn enkele thema’s die afgelopen tijd aan bod kwamen in onze culinaire rubriek Snelle Kaart. Voor komend jaar zijn we op zoek naar koks die hierin drie gerechten willen presenteren. Voorwaarde is dat de drie schotels een origineel en eigentijds thema uitbeelden. Verder moeten het snel te bereiden gerechten zijn, met zo min mogelijk ingrediënten. Interesse? Neem contact op: Bianca.Roemaat@Reedbusiness.nl , of 0314-349615

Tapas, wellfood (foto) en eten uit één pannetje. Dit zijn enkele thema’s die afgelopen tijd aan bod kwamen in onze culinaire rubriek Snelle Kaart. Voor komend jaar zijn we op zoek naar koks die hierin drie gerechten willen presenteren. Voorwaarde is dat de drie schotels een origineel en eigentijds thema uitbeelden. Verder moeten het snel te bereiden gerechten zijn, met zo min mogelijk ingrediënten. Interesse? Neem contact op: Bianca.Roemaat@Reedbusiness.nl of 0314-349615

Tapas, wellfood (foto) en eten uit één pannetje. Dit zijn enkele thema’s die afgelopen tijd aan bod kwamen in onze culinaire rubriek Snelle Kaart. Voor komend jaar zijn we op zoek naar koks die hierin drie gerechten willen presenteren. Voorwaarde is dat de drie schotels een origineel en eigentijds thema uitbeelden. Verder moeten het snel te bereiden gerechten zijn, met zo min mogelijk ingrediënten. Interesse? Neem contact op: Bianca.Roemaat@Reedbusiness.nl of 0314-349615

Reageer op dit artikel