artikel

Rood én wit te combineren met kalfszwezerik

Horeca

Bij veel toprestaurants prijkt in de winter kalfszwezerik op de kaart. Hiermee zijn tal van wijn- en spijscombinaties te maken. Voorwaarde is een uitbundige fruitigheid van de wijn. Dat is de conclusie van het wijnpanel van Misset Horeca bij restaurant De Kloosterhoeve in Harmelen.

Bij veel toprestaurants prijkt in de winter kalfszwezerik op de kaart. Hiermee zijn tal van wijn- en spijscombinaties te maken. Voorwaarde is een uitbundige fruitigheid van de wijn. Dat is de conclusie van het wijnpanel van Misset Horeca bij restaurant De Kloosterhoeve in Harmelen.

Bij veel toprestaurants prijkt in de winter kalfszwezerik op de kaart. Hiermee zijn tal van wijn- en spijscombinaties te maken. Voorwaarde is een uitbundige fruitigheid van de wijn. Dat is de conclusie van het wijnpanel van Misset Horeca bij restaurant De Kloosterhoeve in Harmelen.

Rood én wit te combineren met kalfszwezerik

Bij veel toprestaurants prijkt in de winter kalfszwezerik op de kaart. Hiermee zijn tal van wijn- en spijscombinaties te maken. Voorwaarde is een uitbundige fruitigheid van de wijn. Dat is de conclusie van het wijnpanel van Misset Horeca bij restaurant De Kloosterhoeve in Harmelen.

Rood én wit te combineren met kalfszwezerik

Bij veel toprestaurants prijkt in de winter kalfszwezerik op de kaart. Hiermee zijn tal van wijn- en spijscombinaties te maken. Voorwaarde is een uitbundige fruitigheid van de wijn. Dat is de conclusie van het wijnpanel van Misset Horeca bij restaurant De Kloosterhoeve in Harmelen.

Reageer op dit artikel