artikel

Pompoen met spruitjes

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen :400 gram pompoen 250 gram spruitjes 25 gram boter of margarine 1-2 theelepels kerriepoeder Bereidingswijze:Schil de pompoen, verwijder zaad en vocht en snij het vruchtvlees in blokjes. Maak de spruitjes schoon en was ze. Verhit de boter of margarine in een braadpan en voeg de pompoen, spruitjes en kerriepoeder toe. Laat […]

Ingrediënten voor 2 personen :
400 gram pompoen
250 gram spruitjes
25 gram boter of margarine
1-2 theelepels kerriepoeder

Bereidingswijze:
Schil de pompoen, verwijder zaad en vocht en snij het vruchtvlees in blokjes. Maak de spruitjes schoon en was ze. Verhit de boter of margarine in een braadpan en voeg de pompoen, spruitjes en kerriepoeder toe. Laat de groenten enkele minuten zachtjes bakken.

Voeg een klein beetje water of groentebouillon (van een tablet)toe en laat de groenten met het deksel op de pan in 10-13 minuten gaar worden. Schep de groenten af en toe om. Voeg eventueel nog een beetje water toe.

Tip: Lekker met gehakt en gekookte aardappels.

Ingrediënten voor 2 personen :
400 gram pompoen
250 gram spruitjes
25 gram boter of margarine
1-2 theelepels kerriepoeder

Bereidingswijze:
Schil de pompoen, verwijder zaad en vocht en snij het vruchtvlees in blokjes. Maak de spruitjes schoon en was ze. Verhit de boter of margarine in een braadpan en voeg de pompoen, spruitjes en kerriepoeder toe. Laat de groenten enkele minuten zachtjes bakken.

Voeg een klein beetje water of groentebouillon (van een tablet)toe en laat de groenten met het deksel op de pan in 10-13 minuten gaar worden. Schep de groenten af en toe om. Voeg eventueel nog een beetje water toe.

Tip: Lekker met gehakt en gekookte aardappels.

Reageer op dit artikel