artikel

Spruitjes met banaan

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen:500 g spruitjes zout 1 eetlepel olie 1/2 theelepel gemberpoeder (djahé) ½ eetlepel ketjap manis 1 eetlepel geraspte kokos 2 bananen Bereidingswijze:Maak de spruitjes schoon en kook ze met een snufje zout in ruim water in 10-15 minuten gaar. Snij de bananen in plakjes. Verhit de olie in een koekepan en voeg […]

Ingrediënten voor 2 personen:
500 g spruitjes
zout
1 eetlepel olie
1/2 theelepel gemberpoeder (djahé)
½ eetlepel ketjap manis
1 eetlepel geraspte kokos
2 bananen

Bereidingswijze:
Maak de spruitjes schoon en kook ze met een snufje zout in ruim water in 10-15 minuten gaar. Snij de bananen in plakjes. Verhit de olie in een koekepan en voeg de plakjes banaan en gemberpoeder toe. Laat de banaan even bakken. Giet de spruitjes af. Doe de spruitjes in een schaal, schep de banaan en de ketjap er voorzichtig door, en strooi de geraspte kokos erover. Lekker met rijst en saté.

Ingrediënten voor 2 personen:
500 g spruitjes
zout
1 eetlepel olie
1/2 theelepel gemberpoeder (djahé)
½ eetlepel ketjap manis
1 eetlepel geraspte kokos
2 bananen

Bereidingswijze:
Maak de spruitjes schoon en kook ze met een snufje zout in ruim water in 10-15 minuten gaar. Snij de bananen in plakjes. Verhit de olie in een koekepan en voeg de plakjes banaan en gemberpoeder toe. Laat de banaan even bakken. Giet de spruitjes af. Doe de spruitjes in een schaal, schep de banaan en de ketjap er voorzichtig door, en strooi de geraspte kokos erover. Lekker met rijst en saté.

Reageer op dit artikel