artikel

Tot ziens zakje

Horeca

Eigenlijk zou je het elke gast die weggaat moeten zeggen: kom nog eens terug. Maar dat komt er niet altijd van. In plaats daarvan leg je in de garderobe of op een tafeltje in de hal, bij de uitgang, visitekaartjes neer, eventueel naast een schaal met pepermuntjes of andere snoepjes.

Tot ziens zakje

Alles wat je kunt doen om bij de gast een goede indruk achter te laten en niet in het vergeetboek te belanden is immers meegenomen.Je kunt nog een stapje verder gaan.

Maak van zo’n ‘reminder’ een mooie presentatie. Neem bijvoorbeeld een oud houten bierkratje (misschien zwerft er nog wel een ergens). Doe vervolgens wat snoepjes of bonsbons in puntzakjes. Bevestig aan de zakjes labels met daarop in duidelijke letters ‘Tot Ziens’ en naam, adres, telefoonnummer en website van uw bedrijf. Zet de ‘tot ziens zakjes’ in het bierkratje bij de uitgang, of doe het wat nadrukkelijker en presenteer persoonlijk een zakje aan uw gasten.
Als u geen oud bierkratje hebt, kunt u natuurlijk iets anders verzinnen om de zakjes in te zetten.

Alles wat je kunt doen om bij de gast een goede indruk achter te laten en niet in het vergeetboek te belanden is immers meegenomen.Je kunt nog een stapje verder gaan.

Maak van zo’n ‘reminder’ een mooie presentatie. Neem bijvoorbeeld een oud houten bierkratje (misschien zwerft er nog wel een ergens). Doe vervolgens wat snoepjes of bonsbons in puntzakjes. Bevestig aan de zakjes labels met daarop in duidelijke letters ‘Tot Ziens’ en naam, adres, telefoonnummer en website van uw bedrijf. Zet de ‘tot ziens zakjes’ in het bierkratje bij de uitgang, of doe het wat nadrukkelijker en presenteer persoonlijk een zakje aan uw gasten.
Als u geen oud bierkratje hebt, kunt u natuurlijk iets anders verzinnen om de zakjes in te zetten.

Reageer op dit artikel