artikel

Pindasaus mag pittiger

Horeca

Satésaus is inmiddels ingeburgerd in de Nederlandse eetcultuur. Lekker over een varkenshaasje, patatje of op kippenvlees aan een stokje. De naar pinda’s smakende warme massa komt veelvuldig op de horecatafel. Het proefpanel neemt negen kant-en-klare satésauzen tot zich. Ze zijn vaak aan de zoete kant of te flauw.

Satésaus is inmiddels ingeburgerd in de Nederlandse eetcultuur. Lekker over een varkenshaasje, patatje of op kippenvlees aan een stokje. De naar pinda’s smakende warme massa komt veelvuldig op de horecatafel. Het proefpanel neemt negen kant-en-klare satésauzen tot zich. Ze zijn vaak aan de zoete kant of te flauw.

Pindasaus mag pittiger

Satésaus is inmiddels ingeburgerd in de Nederlandse eetcultuur. Lekker over een varkenshaasje, patatje of op kippenvlees aan een stokje. De naar pinda’s smakende warme massa komt veelvuldig op de horecatafel. Het proefpanel neemt negen kant-en-klare satésauzen tot zich. Ze zijn vaak aan de zoete kant of te flauw.

Reageer op dit artikel