artikel

Feestelijke snacks waarderen uw bittergarnituur op

Horeca

Waardeer uw borrelhapjesschaal op met luxe partysnacks. Informeer bij uw groothandel naar de mogelijkheden. De feestelijke minisnacks bieden uw schaal met bittergarnituur meer uitstraling, terwijl ze geen extra bereidingstijd en handeling nodig hebben. Met meer keuzemogelijkheden voor gasten verkoopt u meer. De schalen zijn immers sneller leeg en een extra bestelling is eerder geplaatst. Met […]

Waardeer uw borrelhapjesschaal op met luxe partysnacks. Informeer bij uw groothandel naar de mogelijkheden. De feestelijke minisnacks bieden uw schaal met bittergarnituur meer uitstraling, terwijl ze geen extra bereidingstijd en handeling nodig hebben. Met meer keuzemogelijkheden voor gasten verkoopt u meer. De schalen zijn immers sneller leeg en een extra bestelling is eerder geplaatst. Met een perfectie presentatie maakt u het feest compleet.

Voorkom fysieke problemen van uw personeel door ze goed te informeren over de samenstelling van de borrelhapjesschaal. Uw personeel kan direct vragen van gasten over de hapjes beantwoorden en hoeft niet lang met een zware schaal voorover te buigen. Met een duidelijke instructie boet u niets in aan uw serviceniveau en loopt uw personeel minder kans lichamelijke ongemakken op te lopen.

Reageer op dit artikel