artikel

Fraaie presentatie borrelhapjes bevordert de afzet

Horeca

Waardeer uw borrelhapjesschaal op met enkele luxe producten, zoals bijvoorbeeld gerookte zalm en paling. Luxe hapjes zorgen voor meer afname. Maar vergeet de eeuwige toppers als gehaktballetjes en blokjes kaas niet. Om voldoende keus te bieden, is het verstandig om acht verschillende hapjes te serveren. Gebruik zoveel mogelijk verse producten. Verse producten zijn kleurrijker en […]

Waardeer uw borrelhapjesschaal op met enkele luxe producten, zoals bijvoorbeeld gerookte zalm en paling. Luxe hapjes zorgen voor meer afname. Maar vergeet de eeuwige toppers als gehaktballetjes en blokjes kaas niet. Om voldoende keus te bieden, is het verstandig om acht verschillende hapjes te serveren. Gebruik zoveel mogelijk verse producten. Verse producten zijn kleurrijker en komen de presentatie ten goede.

Hygiënetips borrelhapjes

  • Verwijder direct condensvocht wanneer u de schaal uit de koeling haalt. Dit is niet alleen hygiënisch, vocht kan ook de presentatie en aantrekkelijkheid van de schaal behoorlijk bederven.
  • Zorg dat onderleggers op de schaal vrij zijn van vlekken. Bevlekte onderleggers verpesten de aantrekkelijkheid van de schaal én zijn bovenal onhygiënisch. Gebruik daarom bij elke nieuwe ronde een nieuwe onderlegger.
  • Vergeet de servetten niet! Zorg dat gasten hun handen kunnen verschonen met servetten. Presenteer ze op de schaal of zorg dat ze binnen handbereik van de gasten liggen.

    Voorbeelden van fraaie presentaties

  • Reageer op dit artikel