artikel

Ovensnacks als alternatief voor frituursnacks

Horeca

Zoekt u een alternatief voor uw frituursnacks op de borrelhapjesschaal? Denk dan eens aan ovensnacks. Veel leveranciers bieden ovengeschikte snacks aan als antwoord op vraag van de consument naar gezonde alternatieve snacks. Bijkomend voordeel van de lichtere snacks is de verminderde afhankelijkheid van afzuigsystemen. Die vreten nogal ruimte in een keuken en zijn kostbaar. Het […]

Zoekt u een alternatief voor uw frituursnacks op de borrelhapjesschaal? Denk dan eens aan ovensnacks. Veel leveranciers bieden ovengeschikte snacks aan als antwoord op vraag van de consument naar gezonde alternatieve snacks. Bijkomend voordeel van de lichtere snacks is de verminderde afhankelijkheid van afzuigsystemen. Die vreten nogal ruimte in een keuken en zijn kostbaar. Het enige wat u nodig heeft, is een krachtige oven. Ovensnacks hebben geen langere bereidingstijd nodig. De ovens bakken snacks in dezelfde tijd af als een friteuse.

Reageer op dit artikel