artikel

Verwen uw frituurhapjes in vloeibaar frituurvet

Horeca

Frituur gezonder met vloeibaar frituurvet. De opinie roept steeds luider dat vaste frituurblokken niet meer kunnen. Vandaar ook een grootscheepse campagne over verantwoord frituren. En dus is vloeibaar vet de trend. Het is makkelijk te doseren en eenvoudig te verversen. Op lage temperatuur zeeft u eenvoudig het vet schoon. En omdat het minder snel kristalliseert […]

Frituur gezonder met vloeibaar frituurvet. De opinie roept steeds luider dat vaste frituurblokken niet meer kunnen. Vandaar ook een grootscheepse campagne over verantwoord frituren. En dus is vloeibaar vet de trend. Het is makkelijk te doseren en eenvoudig te verversen. Op lage temperatuur zeeft u eenvoudig het vet schoon. En omdat het minder snel kristalliseert bij lage temperaturen dan vast vet, is vloeibaar vet beter geschikt voor het koud serveren van snacks.

Reageer op dit artikel