artikel

Zachtdroge wijn prima aspergepartner

Horeca

Zodra de asperges de kop opsteken in de horecakeukens buigen ‘aspergeologen’ zich over de vraag welke witte wijn bij de voorjaarsgroente past. Het wijnpanel van Misset Horeca vindt sauvignonwijnen goede aspergepartners vanwege het groentearoma in de smaak. Rieslings, Sylvaners en Pinots Blancs zijn ook prima aspergebegeleiders.

Zodra de asperges de kop opsteken in de horecakeukens buigen ‘aspergeologen’ zich over de vraag welke witte wijn bij de voorjaarsgroente past. Het wijnpanel van Misset Horeca vindt sauvignonwijnen goede aspergepartners vanwege het groentearoma in de smaak. Rieslings, Sylvaners en Pinots Blancs zijn ook prima aspergebegeleiders.

Zachtdroge wijn prima aspergepartner

Zodra de asperges de kop opsteken in de horecakeukens buigen ‘aspergeologen’ zich over de vraag welke witte wijn bij de voorjaarsgroente past. Het wijnpanel van Misset Horeca vindt sauvignonwijnen goede aspergepartners vanwege het groentearoma in de smaak. Rieslings, Sylvaners en Pinots Blancs zijn ook prima aspergebegeleiders.

Reageer op dit artikel