artikel

Petra Riedijk, Elior Nederland

Horeca

Kippaté op een bedje van knolselderijsalade

Ingrediënten
2 kg knolselderij
600 g kippaté met rozijnen
100 g Pomodori
0,5 bos peterselie
1 dl olijfolie
100 g rozijnen (zwart)
800 g krulandijvie
5 dl frambozenazijn
150 g paprika geel
100 g zilveruitjes
1 dl room
zout, peper

prijs p.p. 1,56

Bereiding
Schil de knolselderij en snijd deze in hele dunne reepjes. Blancheer de knolselderij en laat deze uitlekken. Klop de slagroom en roer die door de afgekoelde knolselderij. Roer de helft van de rozijnen door dit mengsel en breng op smaak met peper en zout.
Was de sla. Plisseer de pomodori en snijd deze in vieren. Meng olijfolie met de frambozenazijn. Snijd de paprika in dunne reepjes. Maak het bord op. Garneer met paprika, zilveruitjes, peterselie, rozijntjes en tomaat. Maak af met een toefje room.

Reageer op dit artikel