artikel

Wraps met gegrilde komkommerlinten en pastrami

Horeca

Ingrediënten :1 komkommer olijfolie 4 kleine wraptortillas mosterd 100 g pastrami of pekelvlees of gebraden rosbief zout, peper Bereiding:Verwarm de grill of grilpan voor tot deze goed heet is. Was intussen de komkommer en schaaf er lange linten van met de kassschaaf, dunschiller of snijmachine. dep de linten droog met keukenpapier en besprenkel ze licht […]

Wraps met gegrilde komkommerlinten en pastrami

Ingrediënten :
1 komkommer
olijfolie
4 kleine wraptortillas
mosterd
100 g pastrami of pekelvlees of gebraden rosbief
zout, peper

Bereiding:
Verwarm de grill of grilpan voor tot deze goed heet is. Was intussen de komkommer en schaaf er lange linten van met de kassschaaf, dunschiller of snijmachine. dep de linten droog met keukenpapier en besprenkel ze licht met olijfolie.Leg de linten komkommer onder de hete grill of in de grilpan en grilleer de linten heel snel bruin (1-2 minuten).
Verwarm de wraptortillas zoals op de verpakking staat aangegeven. Bestrijk de wraps eventueel met dun mosterd en beleg ze met de pastrami, pekelvlees of rosbief en de komkommerlinten. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

Per persoon ca. 150 g groenten

Tip: verdubbel voor een hoofdgerecht de hoeveelheden en geef er tomatensalade bij.

Reageer op dit artikel