artikel

Het Blauwe wonder

Horeca

Een chique apèritif Ingrediënteneen paar verse blauwe bessen, blauwe bessenlikeur, suiker, champagne. BereidingDompel eerst de champagneglazen in blauwe bessenlikeur. Dat gaat het best als U wat likeur in een diep boord giet. Door direct daarna de glazen in suiker te duwen, krijgt U een prachtige roze suikerrand.In elk champagneglas doet U nu 1 ml blauwe […]

Een chique apèritif

Ingrediënten
een paar verse blauwe bessen,
blauwe bessenlikeur,
suiker,
champagne.

Bereiding
Dompel eerst de champagneglazen in blauwe bessenlikeur. Dat gaat het best als U wat likeur in een diep boord giet. Door direct daarna de glazen in suiker te duwen, krijgt U een prachtige roze suikerrand.
In elk champagneglas doet U nu 1 ml blauwe bessenlikeur en vult U het glas verder met ‘droge’ champagne.
Het blauwe wonder wordt verder gegarneerd met verse blauwe bessen, die op een cocktailprikker worden geprikt en in het glas gezet worden.

Reageer op dit artikel