artikel

Houd ik wel overzicht?

Horeca

Volgens Wassing moeten hoteliers geen angst hebben om het overzicht te verliezen over alle plaatsen waar ze boekbaar zijn, hoewel het soms uit de hand dreigt te lopen. Boekingscentrales hebben koppelingen met andere websites waarmee ze affiliatieovereenkomsten sluiten, waarbij het aanbod wordt doorverkocht zonder dat uiteindelijk de naam van de boekingscentrale nog in beeld is. […]

Volgens Wassing moeten hoteliers geen angst hebben om het overzicht te verliezen over alle plaatsen waar ze boekbaar zijn, hoewel het soms uit de hand dreigt te lopen. Boekingscentrales hebben koppelingen met andere websites waarmee ze affiliatieovereenkomsten sluiten, waarbij het aanbod wordt doorverkocht zonder dat uiteindelijk de naam van de boekingscentrale nog in beeld is. Hotels kunnen dus op duizenden plaatsen boekbaar zijn. Wassing: ‘Zie het geheel als een rozenstruik met talloze vertakkingen. Je moet gewoon weten wat je onder aan de stengel van die rozenstruik allemaal hebt weggezet in welke kanalen en tegen welke prijzen. Vervolgens bepaal je zelf welk kanaal je opent en welk je sluit, dan blijf je zelf de baas.’

Reageer op dit artikel