artikel

Krachtige wijn bij aromatische kreeft

Horeca

Bij een zomerse dis, liefst op het terras, is kreeft een delicatesse. De verleiding is groot om daarbij een wijn gemaakt van de Chardonnay-druif te serveren. In Mangerie de Kersentuin in Amsterdam kwam het wijnpanel van Misset Horeca tot de ontdekking dat er meer kreefvriendelijke wijnen zijn. Vanwege het lichte zoetje in kreeft zoekt hij krachtige wijnen als tegenhanger.

Bij een zomerse dis, liefst op het terras, is kreeft een delicatesse. De verleiding is groot om daarbij een wijn gemaakt van de Chardonnay-druif te serveren. In Mangerie de Kersentuin in Amsterdam kwam het wijnpanel van Misset Horeca tot de ontdekking dat er meer kreefvriendelijke wijnen zijn. Vanwege het lichte zoetje in kreeft zoekt hij krachtige wijnen als tegenhanger.

Krachtige wijn bij aromatische kreeft

Bij een zomerse dis, liefst op het terras, is kreeft een delicatesse. De verleiding is groot om daarbij een wijn gemaakt van de Chardonnay-druif te serveren. In Mangerie de Kersentuin in Amsterdam kwam het wijnpanel van Misset Horeca tot de ontdekking dat er meer kreefvriendelijke wijnen zijn. Vanwege het lichte zoetje in kreeft zoekt hij krachtige wijnen als tegenhanger.

Reageer op dit artikel