artikel

Low cost carriers goed voor toerisme

Horeca

De goedkope vliegmaatschappijen zijn een zegen voor het toerisme. Easyjet, Basiq Air, Ryan Air maken het mogelijk om tegen lage prijzen te vliegen. Het NBTC heeft cijfers. Vorig jaar kwamen 700.000 mensen naar Nederland via de prijsvechters. Een forse stijging in vergelijking met het jaar ervoor. Van dat aantal bestaat de helft uit toeristen die […]

De goedkope vliegmaatschappijen zijn een zegen voor het toerisme. Easyjet, Basiq Air, Ryan Air maken het mogelijk om tegen lage prijzen te vliegen. Het NBTC heeft cijfers. Vorig jaar kwamen 700.000 mensen naar Nederland via de prijsvechters. Een forse stijging in vergelijking met het jaar ervoor. Van dat aantal bestaat de helft uit toeristen die anders niet naar Nederland waren gekomen. Door de budgetairlines heeft Nederland 350.000 nieuwe bezoekers binnengekregen. De verwachting is dat dit aantal de komende jaren blijft groeien.

Reageer op dit artikel