artikel

Maagvullende klassiekers

Horeca

Ondanks alle hippe hapjes die de terraskaarten tegenwoordig sieren, blijven een paar klassiekers fier overeind. Traditionele terrastoppers zijn de kroket, de tosti en het broodje hamburger. Het geheim van hun succes: de grote bekendheid én de gouden combinatie vet-hartig-warm. Het zijn betrouwbare producten die vanwege hun eenvoud bijna nooit tegenvallen. Een terrasgast-met-trek kan blind een […]

Ondanks alle hippe hapjes die de terraskaarten tegenwoordig sieren, blijven een paar klassiekers fier overeind. Traditionele terrastoppers zijn de kroket, de tosti en het broodje hamburger. Het geheim van hun succes: de grote bekendheid én de gouden combinatie vet-hartig-warm. Het zijn betrouwbare producten die vanwege hun eenvoud bijna nooit tegenvallen. Een terrasgast-met-trek kan blind een tosti bestellen, want hij weet wat hij krijgt: ham-kaas-toast.

De drie klassiekers hebben nóg iets gemeenschappelijks: een vette geur. Wie dat ruikt krijgt vanzelf trek. Blijvertjes dus, waarvan wij zonder omhaal durven voorspellen dat ze over tien jaar nog op de kaart staan.

Reageer op dit artikel