artikel

de ‘Gouden Terrine

Horeca

Vorig jaar is hij niet vergeven omdat de kwaliteit van de inzenders niet voldoende was, dit jaar gaat hij wellicht wel uit de prijzenkast: de ‘Gouden Terrine’. Op maandag 27 september vindt deze vakwedstrijd voor koks plaats. Wie maakt de beste terrine van vis, schaal- of schelpdieren? Dat is de hamvraag voor de jury met […]

Vorig jaar is hij niet vergeven omdat de kwaliteit van de inzenders niet voldoende was, dit jaar gaat hij wellicht wel uit de prijzenkast: de ‘Gouden Terrine’.

Op maandag 27 september vindt deze vakwedstrijd voor koks plaats. Wie maakt de beste terrine van vis, schaal- of schelpdieren? Dat is de hamvraag voor de jury met daarin onder andere SVH Meesterkok Imko Binnerts.
De wedstrijd vindt plaats tijdens de tweede dag van het evenement Proeven! in de Beurs van Berlage. Meer info: www.proeven.org

Reageer op dit artikel