artikel

Open dag Kiremko Duurland

Horeca

Maandag 20 september houdt bakwandenfabrikant Kiremko Duurland uit Woerden voor de vierde keer een open dag. Verantwoord Frituren is het thema van het open huis. Naast het thema en de Kiremko apparatuur is er nog meer te zien op de open dag. Tal van andere leveranciers en dienstverleners zijn aanwezig. Van horecamakelaar tot disposable-leverancier. Tijdens […]

Maandag 20 september houdt bakwandenfabrikant Kiremko Duurland uit Woerden voor de vierde keer een open dag. Verantwoord Frituren is het thema van het open huis.
Naast het thema en de Kiremko apparatuur is er nog meer te zien op de open dag. Tal van andere leveranciers en dienstverleners zijn aanwezig. Van horecamakelaar tot disposable-leverancier. Tijdens het open huis zijn klanten, relaties maar ook andere geïnteresseerden welkom.
Kaarten zijn, onder vermelding van naam en adresgegevens verkrijgbaar bij Kiremko, Oostzeeweg 8 3446 CH Woerden, mailen kan ook via info@kiremko.nl

Reageer op dit artikel