artikel

Petra Riedijk

Horeca

Posteleinstampot met parmaham en cashewnoten Ingrediënten 1 kg aardappelen500 g postelein200 g kaas (geraspt)350 g parmaham1 dl zure room100 g zongedroogte tomaten200 g boter50 g cashewnoten250 g sjalot10 g knoflook (2 teentjes)zout, peper prijs p.p. 1,41 Bereidingswijze:Kook de aardappelen gaar. Maak een puree met boter en zure room. Breng op smaak met peper en zout. […]

Posteleinstampot met parmaham en cashewnoten

Ingrediënten

1 kg aardappelen
500 g postelein
200 g kaas (geraspt)
350 g parmaham
1 dl zure room
100 g zongedroogte tomaten
200 g boter
50 g cashewnoten
250 g sjalot
10 g knoflook (2 teentjes)
zout, peper

prijs p.p. 1,41

Bereidingswijze:
Kook de aardappelen gaar. Maak een puree met boter en zure room. Breng op smaak met peper en zout. Was de postelein en laat goed uitlekken. Meng de helft van de postelein door de puree. Meng kaas door puree. Snijd tomaten in dunne reepjes. Pel knoflook. Snijd sjalotjes in dunne reepjes. Bak helft postelein met knoflook. Let op: postelein moet knapperig blijven. Maak bord op. Garneer met parmaham en gehakte cashewnoten.

Reageer op dit artikel